به گزارش خبرنگار ما رضا باباجانی ، مدرس گرافیک و عضو انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در گفتگویی اظهار داشت : در حال حاضر سمت و سوی فضاسازی ها در مشهد مقدس قابل تقدیر است ؛ اما باید رویکردی برای استفاده از نمادهای بی واسطه و بدون استعاره در پیش بگیریم تا در میان هیاهوی ناشی از پیچیدگی های شهری ، بتوانیم فضایی برای تنفس داشته باشیم .
وی افزود :در این راستا استفاده از هنر تایپ در فضاسازی شهری می تواند جایگاه خوبی را کسب نماید ؛چرا که در میان دیگر یادمان ها به طور مستقیم به مفهوم خود اشاره دارد و و ذهن مخاطب را درگیر موضوع و تلاش برای فهماندن نمی کند .
باباجانی که برای فضاسازی های هفته ولایت نیز یادمانی تحت عنوان « یا علی » را در قالب هنر تایپوگرافی طراحی کرده است ، در ادامه گفت :این یادمان در عین سادگی و زیبایی ،تمامی معانی و ارزش های موجود در خود را به راحتی و بدون دغدغه به مخاطب انتقال می دهد .
وی تاکید کرد برای فضاسازی یک شهر باید استانداردهای موجود حفظ شود و تنها افزایش حجم کار به معنی موفقیت نیست .
این هنرمند طراح گرافیک در پایان خاطرنشان کرد مکانی که یک یادمان شهری در آن قرار خواهد گرفت ،مهم ترین نکته برای بیان معنی نهفته در ان است و این مکان مشخص می کند که یادمان دارای مخاطب خاص است و یا مخاطبان عام را در بر می گیرد .