ندا رئوفیان هنرمند طراح و مجری این پروژه در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار داشت : بعد از اجرای هنری نقش برجسته در پل جهاد که چندی پیش انجام شده بود ، با توجه به زمینه خاکستری رنگ آن ، ایده رنگ آمیزی این طرح به ذهن من رسید .
وی ادامه داد :با توجه به اهمیت جلوه ی یک اثر هنری در کنار معنا و مفهوم ان ،کار طراحی و رنگ آمیزی نقش های برجسته ی این پل را شروع کردیم تا برای عابرین پیاده و سواره ای که از این محل عبور می کنند و اغلب متوجه وجود چنین اثر هنری نمی شوند ،نمودی دوباره از آن را داشته باشیم .
این هنرمند افزود : کار نقاشی و رنگ آمیزی بر روی یک اثر نقش برجسته که دارای چندین بعد است ، بسیار دشوار است ، اما جلوه ی بصری یک اثر هنری جزئی از ضرورت های ان به شمار می رود .
رئوفیان در ادامه گفت انتخاب رنگ ها بر اساس طرح های موجود و فضا صورت گرفت و به دلیل این که این نقش برجسته در فضایی باز قرار دارد از رنگ هایی استفاده کردم که در سالیان متمادی ماندگاری بالایی داشته باشند .
وی خاطرنشان کرد انتخاب رنگ ارتباط مسقیمی با نشان دادن مفهوم مورد نظر داشت به عنوان مثال برای جلوه دادن به طرح «خرمن کوب » از رنگ طلایی گندم بهره بردم که به عنوان کمکی برای نشان دادن بهتر موضوع مورد نظر به کار می آید .
همچنین در ادامه ی این نقش برجسته نیز ،نقاشی هایی ترسیم کردم که باتوجه به نوع رنگ آمیزی و دادن حالت حجمی به کار ، تداعی ادامه ی همان کار نقش برجسته را در ذهن بیننده مجسم می کند .